"De tre männen föredrog att försvinna från platsen"







Rått våldtäktsförsök i Orsa i natt


ORSA

Kring midnatt mot torsdagen blev en kvinna utsatt för ett rått våldtäktsförsök i Orsa. Tre män stoppade kvinnan när hon kom cyklande och de söks nu av polisen misstänkta för gärningen.

Kvinnan kom cyklande från centrala Orsa och hon svängde ner på Tranmyrvägen. I närheten av Snow and Racings byggnad stod de tre männen på en grusplan. Hon uppfattade det som om de tilltalade henne, varför hon stannade. Då har en av männen tryckt ner henne mot marken och försökte dra av henne klänningen. När hon ljudligt protesterade kom gärningsman två fram och viftade med en kniv och bad henne hålla käften annars skulle han skada henne.

Kvinnan skrek då ännu högre och det var antagligen det som räddade henne från vidare övergrepp. De tre männen föredrog att försvinna från platsen.

http://www.dt.se/brottsplats/article446799.ec


Läser man den sista meningen i skiten jag klistrade in, så blir man fundersam på hur många gånger Mr. Sten Widell, polisreporter ifrån mora blev  tappad som barn. 


Kanske är det vanligt vid andra våldtäckter eller våldtätksförsök att förövarna stannar kvar vid brottsplatsen och grillar korv, dricker saft och spelar kubb tills kling & klang kommer för att bura in dom?
Eftersom att det tydligen värkar vara ytterst onormalt att de tre männen föredrog att försvinna ifrån platsen...


Kommentarer
Postat av: beckie

hahahahahahahhah<3

2009-07-03 @ 21:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0